Sergiu Bîlcea, mesaj pentru USR: „Guvernarea nu este o joacă”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on octombrie 06, 2021 with No Comments

Deputații Glad Varga și Sergiu Bîlcea au prezentat în cadrul unei conferințe de presă punctul de vedere al PNL față de criza politică generată de USR, PSD și AUR. Sergiu Bîlcea a acuzat construirea unei noi majorități formate din cele trei partide.

„Votul USR este greu de explicat, pentru că majoritatea punctelor din moțiune se referă la miniștrii USR și dau dreptate premierului Cîțu, care i-a demis. USR ar trebui să înțeleagă că guvernarea nu este o joacă, avem o criză pandemică peste care se suprapune acum o criză politică. Ei ar trebui să renunțe la ipocrizie, este greu să explice cum vor reuși să negocieze cu Florin Cîțu președinte al PNL, dar nu pot să negocieze cu Florin Cîțu prim ministru. Personal, doresc refacerea alianței cu USR, dar trebuie să revină cu picioarele pe pământ. Decizia președintelui de a da timp de gândire partidelor pentru o poziție responsabilă este una corectă”, a declarat deputatul Bîlcea. Întrebat în legătură cu oportunitatea alegerilor anticipate, acesta a spus că, în condițiile crizei sanitare nu le consideră oportune.

No Comments

There are currently no comments on Sergiu Bîlcea, mesaj pentru USR: „Guvernarea nu este o joacă”. Perhaps you would like to add one of your own?

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.