Senatorul Mihai Răzvan Ungureanu le-a mulțumit arădenilor

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , ,

Published on noiembrie 22, 2014 with No Comments

La sediul Partidului Național Liberal (fost sediu ACL) Gheorghe Falcă şi Mihai Răzvan Ungureau au organizat o conferinţă de presă, prilej cu care au ținut să le mulțumească tuturor arădenilor care au votat cu Klaus Iohannis, pentru alegeea făcută.

„Mulţumim pentru entuziasm, dăruire şi încredere tututror arădenilor care au fost alături de noi. Victoria obţinută a fost atât de clară încât nu ridică niciun semn de întrebare. De asemenea, ţin să le mulţumesc arădenilor care sunt plecaţi din ţară şi au mers într-un număr mare la vot, un vot care a cântărit greu în alegera președintelui”, a declarat senatorul Mihai Răzvan Ungureanu.

De asemenea, MRU este de părere că va trebui regândită structura politică, odată cu victoria la prezidențiale, standardele sunt foarte ridicate, iar cu siguranță oroice victorie obligă.

„Nu ne grăbim să intrăm la guvernare, nu vom forța schimbarea majorităților parlamentare și nu vom face nici un compromise moral. Vom milita în continuare pentru unificarea dreptei. O campanie înseamnă sacrificii și muncă multă. A fost o luptă care a făcut deosebirea între bine și rău, între minciună și adevăr, între lumină și întuneric. Pe 16 noiembrie am făcut un pas enorm înainte. De acum încolo răspunderea cade pe umerii noștri. Pentru că trebuie să ne gândim la ce putem lăsa valoros în urma noastră. Suntem la început, trebuie să prindem tărie și să demonstam că această victorie nu va fi pierdută, va fi înzecită!”- a completat MRU

Co-președintele PNL Arad, Gheorghe Falcă a reamintit că împreună cu senatorul Mihai Răzvan Ungureanu, pe 9 Decembrie 2012 au promis că de la Arad va pleca unificarea dreptei politice, rezultat care se poate vedea astăzi.

„Am militat pentru refacerea dreptei politice din România şi pentru un candidat unic la Preşedinţia României. La Arad, în vara lui 2012, am mers pe Mişcarea Creştin Liberală, iar acum, la nivel naţional, pe Alianţa Creştin Liberală”, a declarat Gheorghe Falcă.

MihaI Răzvan Ungureanu a afirmat că preşedintele Klaus Iohannis ar putea ajunge şi în Arad luna viitoare

„Deocamdată ştim că la 1 decembrie va fi prezent la Alba-Iulia, cu ocazia Zilei Naţionale a României şi că pe 16 decembrie va fi la Timişoara. Sunt discuţii în ceea ce priveşte posibilitatea ca în aceeaşi perioadă, Klaus Iohannis să ajungă şi la Arad”, a conchis senatorul Mihai Răzvan Ungureanu.

 

 

 

 

 

No Comments

Comments for Senatorul Mihai Răzvan Ungureanu le-a mulțumit arădenilor are now closed.