Senatorul Ioan Cristina: “Situaţia de la Târnova este inacceptabilă”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , , ,

Published on aprilie 25, 2013 with No Comments

Senatorul Ioan Cristina, preşedintele Filialei Teritoriale PNL Arad şi co-preşedinte al USL Arad, consideră inacceptabilă situaţia din Consiliul Local Târnova, unde reprezentanţii PDL şi PSD au demonstrat că nu doresc binele comunităţii. Consilierii locali ai partidelor respective au boicotat, marţi, şedinţa Consiliului Local Târnova, lăsând comuna în situaţia de a nu avea votat bugetul pe 2013 iar pe bugetari, în frunte cu dascălii, în imposibilitatea de a-şi încasa salariile. A fost nevoie de intervenţia prefectului, la solicitarea primarului Florin Farcaşiu, pentru ca bugetarii din Târnova să nu rămână fără salarii în pragul Sfintelor Paşti.

„Situaţia de la Târnova este inacceptabilă. Consilierii PDL în special, pentru că PSD are un singur ales local acolo, continuă să-şi bată joc de cetăţeni. Obişnuiţi cu tăierea salariilor bugetarilor încă de pre vremea guvernelor Boc, consilierii PDL au găsit de cuviinţă să-i lase pe profesorii din comună, dar nu numai, fără bani. Nu a contat pentru ei că se apropie Sfintele Paşti. De fapt, cei de la PDL nu ţin cont de nimic, nu le pasă deloc de cetăţeni iar acest lucru se poate vedea inclusiv la Arad”, a declarat Ioan Cristina.

Senatorul îşi doreşte o soluţionare cât mai grabnică a situaţiei de la Târnova, pentru a nu se mai ajunge în situaţia în care unele categorii sociale să fie în pericol de a nu-şi primi salariile.

No Comments

Comments for Senatorul Ioan Cristina: “Situaţia de la Târnova este inacceptabilă” are now closed.