Scumpiri la CFR călători de la 1 martie

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , ,

Published on februarie 26, 2013 with No Comments

CFR călători a anunțat marți că începând cu data de 1 martie, prețurile biletelor se vor modifica.  Astfel, biletele pentru trenurile InterCity care circulă pe o distanţă scurtă şi medie se vor ieftini cu până la 28,5%, în timp ce biletele pentru trenurile directe care parcurg o distanţă mai mare de 400 de km se vor scumpi.

“În vederea repoziţionării ofertei de transport InterCity în sectorul de vârf al serviciilor de transport feroviar de călători, începând cu data de 1 martie 2013, CFR Călători va ajusta tarifele pentru această categorie, cu scopul de a-i spori atractivitatea pentru o gamă cât mai mare de utilizatori în condiţiile păstrării competitivităţii cu celelalte mijloace de transport de pasageri”, au precizat reprezentanţii companiei.

Reprezentantii transportatorului de stat au motivat decizia prin necesitatea echilibrarii situatiei financiare si “cresterea preturilor la diferite materiale cu pondere mare in activitatea de transport feroviar: combustibil, energie, piese”. Ultima modificare a tarifelor CFR a fost în vara anului 2011.

No Comments

Comments for Scumpiri la CFR călători de la 1 martie are now closed.