“Săptămâna Pământului în Arad” marcată printr-o serie de evenimente

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on martie 16, 2013 with No Comments

Primaria Municipiului Arad alături de instituţii publice şi câteva organizaţii non-guvernamentale organizează în perioada 18-24 martie 2013 „Săptămâna Pâmântului în Arad”.

În această săptămână în diverse locaţii din municipiu, atât în aer liber şi spaţii publice, cât şi în şcoli, grădiniţe şi alte instituţii se vor desfăşura evenimente de educaţie ecologică, de promovare a respectului pentru mediul înconjurător şi a unui stil de viaţă sănătos. Vor avea loc expoziţii tematice, spectacole, seminarii, în paralel cu activităţi de voluntariat cu caracter practic de plantări de arbori, ecologizări, competiţii sportive, marş al bicicliştilor.

În cadrul “Săptămânii Pământului” vor fi marcate prin evenimente speciale Ziua Mondială a Apei si ”Ora Pământului”. Sâmbătă, 23 martie, Aradul se va alătura miilor de oraşe de pe toate continentele care vor stinge luminile timp de 60 de minute pe clădiri embematice pentru a marca “Ora Pământului” (Earth Hour). Astfel, între orele 20:30 şi 21:30, se va opri iluminatul arhitectural pe Palatul Administrativ iar pe platoul din faţa primăriei va avea loc un spectacol „unplugged” susţinut Liceul de Artă Sabin Drăgoi și artiști ai Filarmonicii de Stat Arad.

No Comments

Comments for “Săptămâna Pământului în Arad” marcată printr-o serie de evenimente are now closed.