Sanitarii pricepuți în Serbia

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , ,

Published on mai 14, 2018 with No Comments

Echipajul de Sanitari Priceputi de la Crucea Roșie – Filiala Arad au participat recent la concursul Sanitarii Pricepuți organizat de Crucea Roșie Serbia – Filiala Zrenjanin. Această participare s-a realizat în cadrul parteneriatului de colaborare dintre Crucea Roșie Arad și Crucea Roșie Zrenjanin, urmând ca și un echipaj din Serbia să participle la faza județeană a concursului organizat la Arad.

Echipajul arădean a avut o prestație foarte bună, fiind felicitat de către juriul concursului pentru modul cum au gestionat situațiile de acordare a primului ajutor. Echipajul a fost format din elevii liceului „Atanasie Marienescu” din Lipova : Popescu Cristina, Ardelean Bianca, Ardelean Denis, Pătruț Sergiu si Oana Andrei. De instruirea acestui echipaj s-a ocupat dr. Iovescu Denis.

Concursul a constat în trei probe practice de acordare a primului ajutor. Competiția a reprezentat totodată un schimb de experiență pentru elevii participanți. Dorim să continuăm acest tip de activități și pe viitor. Multumim elevilor și voluntarilor pentru implicare” au precizat reprezentanții Crucii Roșii Arad.

No Comments

Comments for Sanitarii pricepuți în Serbia are now closed.