Samuel Caba şi-a prezentat „Oferta pentru Arad”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on martie 16, 2016 with No Comments

caba (Copy)

Samuel Caba, candidatul Mişcării Populare la funcţia de primar al Municipiului Arad, şi-a prezentat azi o parte din oferta electorală, anunţând că aceasta se va transforma într-un “contract cu Aradul”.

Unul din punctele “contractului” se referă la gratuitatea transportului în comun pentru toţi pensionarii, nu numai pentru cei cu venituri mai mici de 800 de lei (aşa cum a propus Gheorghe Falcă). „Vreau ca pensionarii să nu mai fie discriminaţi, ci toţi să aibă acces, în egală măsură, la mijloacele de transport în comun” a declarat Samuel Caba.

Acesta s-a referit şi la gratuitatea intrării în incinta Ştrandului Neptun, în zona comercianţilor (a cluburilor, barurilor şi teraselor). „Deşi domnul primar a spus că nu se poate, eu vreau să demonstrez că se poate, mai ales că este vorba despre o hotărâre a Consiliului Local Municipal, care se poate schimba oricând, mai ales că se votează mecanic, mulţi dintre consilieri neştiind, de multe ori, pentru ce ridică mâna. Primul pas, dacă tot se plăteşte intrarea este transformarea acesteia într-o sumă modică, de 50 de bani sau 1 leu” a spus Samuel Caba.

No Comments

Comments for Samuel Caba şi-a prezentat „Oferta pentru Arad” are now closed.