Samuel Caba – Scrisoare către arădeni

Written by florin coita. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on iunie 02, 2016 with No Comments

IMG_9803 online 30 mai (Copy)

“Dragi arădeni,

Dupa 12 ani de decădere socială și urbană, Aradul are, pe 5 iunie, o nouă șansă la o viață mai bună. Parafrazându-l pe actualul fost primar, dar într-un sens real, adevărat, faptele, nu vorbele, ne arată că este nevoie de o schimbare radicală. O schimbare de calitate.

Într-o campanie în care s-au discutat și răsdiscutat problemele cu care ne confruntăm în Arad, eu am făcut tot posibilul de a readuce la normalitate dialogul între arădeni și candidați, evitând populismul și atacul, militând pentru întoarcerea la argument. Îi mulțumesc aici  domnului Lajos Notaros că m-a sprijinit în acest demers, moderând cele 4 dezbateri de la Hotel Astoria, dintre arădeni și candidații la primărie, și stabilind, în felul său unic și elegant, un model de bune practici.

Credincios crezului că un primar nu este primul șef, ci primul om în slujba comunității, am ales să nu fac promisiuni, ci să-mi asum, printr-un contract cu arădenii, niște responsabilități reale: servicii și politici publice de calitate în domeniul sănătății, realizarea unui Spital Oncologic Municipal, înființarea unei rețele de consilii de cartier care să monitorizeze activitățile autorităților locale, înviorarea mediului economic și al pieței de muncă printr-o reducere inteligentă a taxelor și impozitelor, reintroducerea cetății în circuitul civil, în zona cultural-turistică, modernizarea și liberalizarea ștrandului și regenerarea urbană a orașului pornind de la modernizarea cartierelor – iată, câteva dintre principalele puncte ale acestui program!

În calitate de principal contracandidat al actualului edil, fac aici un apel la dumneavoastră, la toți arădenii, ca și după data de 5 iunie să rămânem împreună. Pentru a schimba treaba cu adevărat, pentru a ne schimba viitorul așa cum ne dorim, trebuie să rămânem uniți. Îmi pun experiența mea, așa cum și-o pun și colegii mei de pe lista PMP pentru consiliul municipal, în slujba ideilor, nevoilor și dorințelor dumneavoastră și sunt convins că printr-un permanent dialog, printr-o continuă colaborare, vom reuși să reînviem frumusețea, importanța și faima Aradului!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Samuel Caba

Candidat la Primăria Muncipiului Arad/ Poziția 4 pe buletinul de vot.

Candidat pe lista PMP pentru Consiliul Local Municipal/ Poziția 7 pe buletinul de vot” 

 

 

 

No Comments

Comments for Samuel Caba – Scrisoare către arădeni are now closed.