S.C.RER Vest SA Oradea a acţionat cu cinci utilaje specializate pentru a împrăştia material antiderapan

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on februarie 27, 2018 with No Comments

Având în vedere căderile de zăpadă înregistrate luni, 26 februarie, utilajele operatorului de salubritate responsabil cu punerea în aplicare a Programului de deszăpezire a oraşului, S.C.RER Vest SA Oradea a acţionat în jurul orei 17.00 cu 5 utilaje specializate pentru a împrăştia material antiderapant. S-a acționat pe prioritate 0 şi 1, respectiv pe arterele principale, căile de acces în oraş, poduri, pieţe şi staţii. Intervenţiile au continuat pe tot parcursul nopţii, când s-a intervenit şi pe prioritatea 2 (străzile asfaltate cu acces spre locuinţe).

Având în vedere faptul că precipitaţiile au continuat, stratul de zăpada acumulat pe carosabil a ajuns la 5 cm, astfel că operatorul de salubritate a intrat într-o nouă fază a planului de intervenţie.

Din cauza căderilor de zăpadă la temperaturi scăzute înregistrare în cursul acestei dimineţi, începând cu ora 8 s-a impus intervenţia cu plugurile. Ordinea a fost aceeaşi: prioritatea 0 şi 1 iar în acest moment este în derulare  prioritatea 2. Pentru a degaja arterele din municipiu în cel mai scurt timp posibil s-a suplimentat cu 3 numărul  utilajelor de mare capacitate pentru intervenţie în împrăştiere material antiderapant şi în mod special la pluguit.”, a declarat Ionel Ban, directorul de producție al RER.

Interventia operatorului de salubritate va continua până la finalizarea completă a acţiunii de dagajare a carosabilului.

No Comments

Comments for S.C.RER Vest SA Oradea a acţionat cu cinci utilaje specializate pentru a împrăştia material antiderapan are now closed.