S-au luat unele decizii în ce privește lotul UTA-ei

Written by admin. Posted in Sport

Tagged: , , ,

Published on iulie 06, 2015 with No Comments

Clubul UTA a decis să nu propună contract, pentru sezonul 2015-2016, următorilor jucători: Adrian Piț, Sorin Leucuța, Adrian Popa și Norbert Varga. De asemenea, a reziliat, de comun acord, contractele cu jucătorii Adrian Voicu, Dan Silaghi și Claudiu Tudor.

Le mulțumim tuturor pentru aportul adus și le urăm multă baftă în continuare. Conducerea clubului dorește să îl mențină în staff pe Norbert Varga, pe o poziție încă nestabilită.

Pentru următorii jucători tineri din efectiv – Erich Wild, Beniamin Cotoc, Daniel Bulza, Ousmane Gueye, Daniel Ghergar – clubul caută o soluție, să-i cedeze unei grupări de Liga a III-a sau a II-a, unde pot juca în mod constant, un lucru foarte important pentru evoluția lor sportivă.

Alin Gligor, Alexandru Manea și Bogdan Miron sunt jucătorii care au semnat contract cu clubul nostru. Clubul va mai transfera, înainte de cantonamentul din Austria, doi – maxim trei – jucători.

Jucătorii Adrian Petre, Sebastian Mara, Andrei Ghiunghiuș, Dennis Man, Denis Lazăr, Victor Prună și Amir Jorza fac pasul spre prima echipă. Toți vin din pepiniera proprie. Când le va permite timpul, ei vor juca și la echipa a doua sau la juniori republicani, pentru a acumula cât mai multă experiență.

 

 

No Comments

Comments for S-au luat unele decizii în ce privește lotul UTA-ei are now closed.