Roxana Tabuia (PNL): „Consilierii PSD nu vor să își asume responsabilitatea pentru CET Arad.”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on martie 27, 2018 with No Comments

„În ședința Consiliului Local Municipal de astăzi, consilierilor PSD, Cheșa și Vărcuș li s-a oferit posibilitatea să reprezinte municipalitatea în AGA la CET Arad.

Din această postură cei din PSD ar fi putut reglementa anumite situații, ar fi putut propune soluții, în consecință ar fi putut munci pentru arădeni. Însă cei de la PSD au refuzat vehement această propunere pe motiv că nu doresc să își asume niciun fel de responsabilitate pentru ceea ce se întâmplă la CET Arad.

În concluzie PSD nu are nici cel mai mic interes de a munci pentru arădeni. Social-democrații se mulțumesc să stea pe margine și să critice absolut tot ce face administrația locală, fără a se implica în vreun fel.

Consilierii PSD ne demonstrează că lozinca după care se ghidează este că e mult mai ușor să nu faci nimic decât să pui umărul și să realizezi ceva. Cu astfel de consilieri nici nu e de mirare că unele proiecte ale Aradului stagnează”, declară consilierul PNL, Roxana Tabuia.

No Comments

Comments for Roxana Tabuia (PNL): „Consilierii PSD nu vor să își asume responsabilitatea pentru CET Arad.” are now closed.