Revenire de bun augur

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , ,

Published on august 11, 2018 with No Comments

Peste 1.500 de spectatori au aplaudat azi prima victorie stagională a UTA-ei, obținută în fața unei alte grupări de tradiție a fotbalului românesc, Farul Constanța, revenită în eșalonul secund.

„Alb-roșii” au marcat și întoarcerea în Arad, după exilul la Șiria, iar (re)debutul pe „Motorul” a stat sub semnul entuziasmului. Atât la nivelul gazonului (sintetic), cât și în tribunele generoase în aplauze și urale. Plus scandări, cu caracter sportiv sau social/politic, gen „Muie PSD”.

UTA s-a impus cu 4-2 (2-0), la capătul unui meci spectaculos, cu şase goluri, cu multe alte ocazii notabile – majoritatea la poarta oaspeţilor – după o prestație implicată și generoasă a arădenilor, care dă speranțe.

„Bătrâna Doamnă” a condus cu 2-0 la pauză, după reuşitele lui Cipri Rus (min. 8) şi Copaci (min. 38). În partea a doua au mai înscris acelaşi Copaci (min. 57) şi Petra (79), în timp ce în contul oaspeţilor au marcat Tudorică (49) și Doumbia (73).

Cu mențiunea că UTA trebuia să primească şi un penalty evident în minutul 37, dar căldura sufocantă a afectat (probabil) și prestația centralului Unimătan. Care a închis ochii la un fault grosolan în careu, asupra lui Costin, căpitanul-surpriză al arădenilor. Același fluieraș zălăuan fiind dubios de darnic cu cartonașele galbene într-o singură direcție, cea arădeană.

Ionuț Popa a ales, inspirat, formula: Orlic – Costin, Manea, Benga, Copaci (min. 70  Stahl) – Cubleșan, Coulibaly, Enescu, Vădrariu – Matei (min. 70 Petra) – C.Rus ( min. 80 Pop).

 

No Comments

Comments for Revenire de bun augur are now closed.