Remiză echitabilă cu sibienii de la Hermannstadt

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on martie 11, 2018 with No Comments

UTA Arad a reușit o remiză în meciul disputat azi la Șiria, cu FC Hermannstadt, ocupanta locului secund din Liga a II-a, la capătul unui meci derulat într-o atmosferă tensionată, generată de conflictul între Suporter Club UTA și directorul tehnic al alb-roșiilor, Ionuț Popa.

Nucleul dur al galeriei arădene a lansat scandări triviale și a afișat banere împotriva acestuia pe toată durata partidei, lucru ce a nemulțumit o parte a celorlați suporteri din tribune. Au fost luați deasemenea în colimator Gheorghe Falcă – primarul Aradului și Alexandru Meszar – managerul clubului arădean.

După ce debutul meciului a fost dominat de sibieni, care au avut două raiduri periculoase spre buturile lui Roberto Bodea, UTA a reușit să deschidă scorul în minul 7. După un corner executat de pe partea dreaptă, Marius Curtuiuş a sărit la colţul scurt, i-a luat faţa portarului sibian Căbuz şi a trimis cu capul în plasă, la colţul lung. Sibienii au reclamt henţ la Curtuiuş, însă centralul Ovidiu Mazilu a validat golul. Sibienii au egalat după numai 17 minute. Stoica a pasat pe culoar în flancul stâng pentru urcarea în careu a lui Hergheligiu, acesta a centrat în faţa porţii exact înainte ca mingea să iasă în aut, iar Bogdan Rusu, scăpat din marcaj de Dinculescu, a pus latul din marginea careului mic şi a trimis mingea în plasă. UTA putea avea un penalty în minutul 43, când Buia a fost faultat în careu, dar centralul a decis să dea lovitură liberă din afara suprafeței de pedeapsă, ignorând protestele jucătorilor echipei gazdă.

Repriza secundă nu a mai adus modificări pe tabela de marcaj, în ciuda ocaziilor de la ambele porți, autori Petra și Curtuiuș pentru UTA, Blănaru, Târnovan sau Pârvulescu pentru sibieni, disputa încheindu-se cu un rezultat considerat echitabil de tehnicienii ambelor formații.

UTA a evoluat în formula: Bodea – Polgar, Manea, Roșca, Dinculescu – Hlistei (A. Iuga), Tănase, Petra (Jorza), Buia – D. Popa (Stahl), Curtuiuș.

Etapa viitoare UTA va juca în deplasare, la Balotești.

No Comments

Comments for Remiză echitabilă cu sibienii de la Hermannstadt are now closed.