Remiză albă pentru UTA în meciul de la Rm. Vâlcea

Written by admin. Posted in Sport

Tagged: , , , ,

Published on decembrie 06, 2015 with No Comments

 

auta

După un joc destul de bun făcut de jucătorii UTA-ei în deplasarea de la Rm. Vâlcea, aceștia au reușit să obțină o remiză albă. Per ansamblu, un rezultat deloc rău, după un joc în deplasare, cu o echipă ce are pretenții la promovare.

În prima parte a jocului gazdele au dominat și au avut câteva şanse de a deschide scorul.  Cea mai mare fiind atunci când au beneficat de un penalty, după henţul lui Hlistei, care a deviat cu mâna șutul unui atacant vâlcean. Era min.36., dar Staicu a fost „ghicit“ de portarul arădenilor Miron care a reușit să respingă în corner.

În repriza secundă, gazdele și-au mai creat alte ocazii, dar defensiva arădeană a fost la post. Condusă bine de același Botiș, „veteranul” de 37 de ani. UTA a apărut periculos și în atac, iar în minutele de prelungiri Vlad și Szekely au irosit două bune ocazii de a marca. Totuși puțin pentru o ofensivă firavă în acest meci, în care apărarea a dus greul.

A fost așadar un egal meritat, după risipa de efort și dăruire a elevilor lui Roli Nagy. Iar UTA intră în pauza competițională pe podiumul seriei vestice a ligii secunde. Un rezultat meritoriu, care dă speranțe pentru returul campionatului.

În „Zăvoi“, UTA a evoluat în formula: Miron – Polgar, Gligor, Botiș, Burlă – Strătilă, Chindriș, Tănase, Hlistei (Copil) – Rus (Szekely), Curtuiuș (Vlad)

No Comments

Comments for Remiză albă pentru UTA în meciul de la Rm. Vâlcea are now closed.