Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad a cerut măsuri pentru un trafic în condiții bune, pe drumurile județene

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on februarie 11, 2021 with No Comments

Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, a cerut măsuri pentru un trafic în condiții bune, pe drumurile județene, în zilele următoare, în care prognoza meteo se anunță nefavorabilă!

Având în vedere că în următoarea perioadă de timp, prognoza meteo anunță temperaturi scăzute, lapoviță și ninsoare, am solicitat firmei care se ocupă de deszăpezire să fie pregătită pentru a face față situației! La ora actuală, două utilaje echipate cu lamă și răspânditor intervin pe Sebiș – Moneasa și Julița – Gurahonț. În total avem 43 de utilaje echipate, din care 22 cu lamă și răspânditor și 21 de încărcătoare. Vom continua să monitorizăm starea drumurilor, pentru a avea 100% drumuri sigure!”, a declarat Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

No Comments

Comments for Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad a cerut măsuri pentru un trafic în condiții bune, pe drumurile județene are now closed.