Răzvan Cadar: „PSD se teme de referendumul pe justiţie”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on martie 29, 2019 with No Comments

Referendumul convocat de preşedintele Klaus Iohannis răspunde unei probleme majore a societăţii româneşti, lupta împotriva corupţiei.

Tema referendumului este justificată, este bine să ştim înainte de a lua decizii ce cred de fapt românii. Este important să ştim dacă sunt de acord cu modificarea legislaţiei penale care să aducă justiţia sub control politic, sub controlul Guvernului. Cred că toată lumea are de câştigat din organizarea referendumului, pentru a lua decizii în acord cu ceea ce doresc cetăţenii. Reacţiile arată că PSD se teme de referendumul pe justiţie, ei ştiu foarte bine care este reacţia românilor.

Organizarea referendumului concomitent cu alegerile parlamentare este justificată, prin reducerea costurilor. Cei de la PSD sunt atât de disperaţi încât încearcă să impună secţii de vot separate, care ar dubla costurile procesului electoral şi ar îngreuna procesul de votare pentru cetăţeni. Constatăm că PSD a uitat lecţia din 2014 şi vrea din nou să împiedice oamenii să îşi spună cuvântul”, a declarat Răzvan Cadar, secretar executiv PNL Arad.

No Comments

Comments for Răzvan Cadar: „PSD se teme de referendumul pe justiţie” are now closed.