Răzvan Cadar: Drumul județean Mâsca-Măderat-Arăneag este un proiect al Consiliului Județean Arad!

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on aprilie 03, 2024 with No Comments

Drumul județean Mâsca-Măderat-Arăneag este modernizat de Consiliul Județean Arad, care a obținut finanțare prin Programul Anghel Saligny. Drumul realizează o scurtătură către Căsoaia, un apreciat loc de agrement din județul Arad, unde, de asemenea, Consiliul Județean a făcut investiții consistente în ultimii ani.

Șoseaua traversează și localitățile Arăneag și Agrișu Mare, fiind una dintre marile investiții în infrastructura rutieră din această zonă, în ultimele decenii.

„Investim în drumul județean Mâsca-Măderat-Arăneag pentru că face parte din strategia Consiliului Județean Arad de modernizare a drumurilor care leagă centre de comună și care duc înspre locuri de interes. Consiliul Județean a finalizat Drumul Vinului, în Podgorie, am modernizat drumul Arad-Horia-Șiria și drumul Pâncota-Târnova-Șilindia-Buteni, iar pasul următor era să intrăm și pe traseele secundare. Odată cu această investiție, gândită și implementată de echipa tehnică de la Consiliul Județean Arad, punem în valoare și frumoasa zonă turistică înspre Căsoaia, unde desfășurăm un program amplu și ambițios pentru modernizarea taberei și a taberei de sculptură”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Răzvan Cadar.

De obicei, atunci când un drum este de proastă calitate, unele autorități locale, primari, consilieri, arată cu degetul înspre Consiliul Județean; când Consiliul Județean modernizează drumul și toarnă asfalt nou, aceiași primari și consilieri prezintă asta ca și cum ar fi meritul lor. Se întâmplă și acum. Doamna primar de la Târnova a postat pe Facebook un mesaj în care susține că ar fi solicitat o ședință de lucru pe șantier. În realitate, ședința de lucru a fost organizată de Consiliul Județean și Primăria Pâncota, în vederea găsirii unor soluții pentru drumurile de acces și realizarea canalizării din Măderat. Consiliul Județean a identificat soluția tehnică necesară, care va fi implementată în cadrul proiectului.

„Lucrarea la drumul județean Mâsca-Măderat-Arăneag a început cu mult înaintea campaniei electorale, deci nu este o investiție electorală. Dar vedem că unii deja își asumă merite pentru el. O spun ferm: meritul este al celor care au muncit pentru acest proiect, au obținut banii, au organizat șantierul și urmăresc etapele lucrării, nu al celor care postează păreri pe Facebook. Le-am promis oamenilor din localitățile respective că modernizăm drumul și ne-am ținut de cuvânt, în câteva săptămâni vor avea și stratul de asfalt. Înțeleg că suntem înainte de alegeri, dar îi rog pe politicienii din zonă să fie sinceri și să nu caute să inducă oamenii în eroare. Îi mulțumesc și doamnei consilier județean Simona Stan, care a asigurat permanent legătura între localnici și Consiliul Județean, și echipei tehnice de la Consiliul Județean, care este prezentă pe șantier cu echipă tehnică de câte ori este nevoie”, a declarat vicepreședintele Răzvan Cadar.

No Comments

Comments for Răzvan Cadar: Drumul județean Mâsca-Măderat-Arăneag este un proiect al Consiliului Județean Arad! are now closed.