Raliul Aradului, inclus ca etapă în „Trofeul Europei”

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on decembrie 15, 2013 with No Comments

 

Raliul Aradului a fost inclus ca etapă în cadrul Trofeului Europei, competiție organizată de Federația Internațională de Automobilism (FIA).

Astfel, în perioada 9-10 mai 2014, Raliul Aradului va fi cea de-a treia etapă în concursul european „Trofeul Europei”.

Această competiție reunește 16 etape, printre țările  care vor găzdui raliuri numărându-se alături de România – Arad, Italia-Sanremo, San Marino, Bulgaria, Cehia, Serbia, Slovenia, Croația, Austria, Slovenia, Portugalia, Turcia, Spania, Ucraina  etc.  Aradul reușește să intre într-o companie selectă alături de țări unde automobilismul este o tradiție.

“Este un pas extraordinar pentru Arad și este onorant că ne putem alinia alături de cele mai importante și consacrate etape europene. Am reușit să intrăm într-o companie selectă și ne bucurăm că am trecut cu bine primul examen european”, a declarat Gheorghe Falcă, edilul Aradului. Acesta a ținut să sublinieze că pentru Arad este foarte important să aibă aceste conexiuni europene, în contextul în care orașul nostru va candida pentru titlul de „Capitală Culturală Europeană” în anul 2021.

“Strategia județului Arad este să sprijine organizarea de activități sportive de talie europeană care ne pot aduce un plus în sectorul turistic și economic. În aceeași măsură, avem nevoie să intrăm în competiția pentru titlul de „Capitală Culturală Europeană” cu cât mai multe acțiuni de anvergură în domeniile cultural, creativ, dezvoltare urbană, dar și sportiv”, a afirmat Gheorghe Falcă, edilul Aradului, evidențiind eforturile depuse de Mihai Leu, partenerul Aradului în această importantă întrecere europeană.

 

 

No Comments

Comments for Raliul Aradului, inclus ca etapă în „Trofeul Europei” are now closed.