PSD încearcă să manipuleze realitatea prin sondaje fabricate

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , ,

Published on martie 27, 2014 with No Comments

PSD muncește asiduu la elaborarea unor sondaje de opinie pe care le aruncă pe piață în încercarea disperată de discreditare a Partidului Național Liberal și a președintelui Crin Antonescu, a declarat senatorul Ioan Cristina, preşedintele Filialei Teritoriale PNL Arad.

„Ultimele astfel așa-zise cercetări sociologice, fabricate în laboratoarele PSD, demonstrează că pesediștii se tem de candidatul nostru la Președinția României și falsifică în mod grosolan realitatea. În urma sondajelor realizate exclusiv pe baza opiniei exprimate de cetățeni, și nu la ordinele PSD, în ceea ce privește intenția de vot, nu există nimeni, în acest moment, în România, care să-l depășească pe Crin Antonescu. Drept urmare, rezultatele acestor sondaje realizate la comanda PSD reprezintă doar niște tentative penibile de manipulare și dezinformare a opiniei publice”, a declarat senatorul.

Acesta a adăugat că PSD îşi continuă campania de denigrare zilnică a PNL „iar atacurile furibunde şi repetate la adresa liberalilor şi a preşedintelui Crin Antonescu ne arată că suntem văzuţi de către PSD ca principalul obstacol care mai stă în calea acaparării puterii totale de către social-democraţi”.

 

No Comments

Comments for PSD încearcă să manipuleze realitatea prin sondaje fabricate are now closed.