PSD Arad: “Situaţia la Târnova complet scăpată de sub control, seria ilegalităţilor continuă”

Written by florin coita. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on iunie 05, 2016 with No Comments

Chier sectia de vot

“După cum anticipam cu câteva zile în urmă şi sesizam autorităţile, inclusiv printr-un memoriu adresat Ministrului Afacerilor Interne, Petre Tobă, seria ilegalităţilor legate de tentativele de fraudă electorală la Târnova continuă prin noi acte de acest fel.Ultima, în circumscripţia 68, sat Chier, comuna Târnova unde în secţia 392 a dispărut o sţampilă cu menţiunea VOTAT.

Situaţia a fost adusă în atenţia IPJ Arad, procesul de votate fiind întrerupt în secţia menţionată.Evident riscul de fraudă este încă foarte mare, în condiţiile în care acea ştampilă circulă prin comună şi ar putea fi ultilizată de către oamenii primarului în exerciţiu pentru a anula după deschiderea urnelor, voturi valabil exprimate pentru candidatul PSD, prin dublă ştampilare.

A fost de asemenea sesizat IPJ Arad cu privire la o serie de alte tentative de fraudă ce privesc angajaţi ai primăriei Târnova şi candidaţi PNL din aceeaşi localitate” se spune într-un comunicat al Biroului de presă al PSD.

No Comments

Comments for PSD Arad: “Situaţia la Târnova complet scăpată de sub control, seria ilegalităţilor continuă” are now closed.