PSD Arad : “Administrația Falcă nu acceptă dialogul și nici soluțiile PSD de rezolvare a crizei CET”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on februarie 10, 2018 with No Comments

Parlamentarii PSD de Arad au răspuns prompt la solicitarea de a discuta public în cadrul Comisiei pentru Dialog Social de la Prefectură problematica CET, în condițiile în care amatorismul și incompetența administrației locale au adus Aradul într-o nouă situație critică. Deputații Dorel Căprar, Adrian Todor și Florin Tripa au reiterat poziția PSD Arad în ceea ce privește nesăbuința în gestiune și proasta administrare a societății, obiectiv care a fost transformat de primarul Gheorghe Falcă într-o adevărată gaură neagră a bugetului local. Acum, precum anul trecut și în multe alte ocazii, Falcă periclitează sănătatea și confortul termic al arădenilor prin lipsă de asumare, opacitate față de soluțiile opoziției și tendința absurdă de a perpetua seria aventuristică de experimente pe spinarea cetățenilor.

Toate acestea nu sunt fără consecințe iar oamenii riscă să rămână în plină iarnă fără caldură, pentru că edilul nu a vrut să țină cont la momentul oportun de rezolvările posibile pe care PSD le-a avansat, de la instituirea unei comisii de anchetă pentru evaluarea activității CET și până la atât de necesara intrare în legitimitate procedurală prin preluarea patrimonială a punctelor termice, în spiritul dictat de lege.

Atunci ca și în acest moment, Gheorghe Falcă a procedat identic, prin respingerea dialogului, gestul teatral de ieri de a părăsi ședința în lipsa oricăror argumente fiind un exemplu că pe fond nu urmărește rezolvarea problemei ci doar circul politic, stârnit și întreținut de PNL Arad.

Primarul se simte mult mai comod când se joacă cu banii arădenilor sau când se face că nu înțelege procedurile oficiale și cere patetic bani de la Guvern pentru obiective aflate în administrarea și responsabilitatea administrației locale. Mai mult decât atât “neliniștea sa” privind CET Arad se manifestă doar la început și sfârșit de sezon rece când situația se acutizează, datorită întregului șir de erori și gafe ale echipei Falcă. Confortabil se simte doar când numește directori peste directori pe criterii politice la CET, când alimentează financiar camarila de partid pe filiera unor noi tunuri administrative, manevre care au transformat instituția în pușculița PNL Arad.

Ceea ce nu vrea să înțeleagă edilul este că nu te poți juca cu sănătatea oamenilor și nici cu banii lor. Minciunile ies întotdeauna la iveală iar administrația Falcă domnește peste un castel din cărți de joc care zi de zi se năruie.

Îngrijorarea parlamentarilor PSD de Arad nu se manifestă pentru miloanele din conturile personale ale politicienilor liberali ci față de situația extremă în care aceștia i-au adus pe arădeni. Întotdeauna social-democrații arădeni vor fi deschiși dialogului, consultărilor și analizelor serioase și vor oferi rezolvări fundamentate cu privire la funcționarea corectă, legală și eficientă a instituțiilor locale.

Biroul de Presă al PSD Arad

No Comments

Comments for PSD Arad : “Administrația Falcă nu acceptă dialogul și nici soluțiile PSD de rezolvare a crizei CET” are now closed.