Proiectului ”Leaders!”, finanțat prin programul Erasmus +și implementat de Asociaţia Oghma a ajuns la ultima etapă

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , , , , , ,

Published on septembrie 08, 2015 with No Comments

asociatie

Ultimul grup de voluntari a ajuns în România în data de 2 septembrie 2015, fiind cazați la Parcul Natural Lunca Mureșului, unde își vor desfășura o parte  din activități. În urma activității de cunoaștere și consolidare a grupului, voluntarii din România, Turcia și Slovacia vor desfășura activități de teatru și o serie de activități ecologice la Parcul Natural Lunca Mureșului, iar spre final vizite educative la instituțiile de artă și cultură din Arad.Pe parcursul celor 12 zile de implementare a proiectului se vor desfășura o serie de jocuri specifice programului ERASMUS + cum ar fi: Energizer, „Catch it!”, Frisbee, Abigaile, Picnic pe pătură, „Terenul minat”, Debriefing Arad City Game,  Treasure Hunt/ Arad City Game, etc.În prima perioadă a stagiului se va prezenta programul ERASMUS +,însemnătatea acestuia pentru tineri, precum și importanța pe termen lung a certificatului Youth pass în Uniunea Europeană.

Proiectul este finanțat cu sprijinul Comisiei Europene. Această publicație reflectă numai punctul de vedere al autorului, Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informațiilor pe care le conține.

 

No Comments

Comments for Proiectului ”Leaders!”, finanțat prin programul Erasmus +și implementat de Asociaţia Oghma a ajuns la ultima etapă are now closed.