Proiecte marca CIAD în sectorul forței de muncă din Republica Moldova

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on decembrie 03, 2016 with No Comments

antoniu-martin-280x225

În perioada 22-25 noiembrie 2016, președintele pentru România al Centrului Interregional de Advocacy și Diplomație, dr. Antoniu Martin, a efectuat o vizită în Republica Moldova.

Cu acest prilej, au avut loc întâlniri cu reprezentanți ai autorităților publice centrale, parlamentari, oameni de afaceri și jurnaliști, conturându-se noi oportunități în dezvoltarea de proiecte în multiple domenii.

Discuțiile s-au focusat asupra domeniilor agriculturii, inclusiv a celei ecologice, comerțului și investițiilor directe. Unul dintre subiectele abordate, care a solicitat un mare interes, l-a reprezentat oportunitățile semnificative oferite de domeniul forței de muncă din Republica Moldova.

„Dincolo de numeroasele parteneriate pe care le-am facilitat în domeniile educațional, cultural și al societății civile, deja putem să spunem că se prefigurează încheierea de parteneriate economice sustenabile între companii și instituții din Europa și România și entități similare din Republica Moldova, mai ales în sectorul forței de muncă”, a declarat dr. Antoniu Martin, președinte pentru România al CIAD.

No Comments

Comments for Proiecte marca CIAD în sectorul forței de muncă din Republica Moldova are now closed.