Principalele modificări aduse de Codul Fiscal şi valoarea impozabilă în contextul noului Cod Fiscal, prezentate la CCIA Arad

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , , ,

Published on martie 08, 2016 with No Comments

cod-fiscal

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, în parteneriat cu Direcţia Venituri a Primăriei Municipiului Arad şi cu Asociaţia Națională a Evaluatorilor Autorizați din România, organizează, la solicitarea societăţilor comerciale, vineri, 11 martie 2016, începând cu ora 11:00, la sediul CCIA Arad de pe strada Cloșca nr. 5, evenimentul de informare cu privire la principalele modificări aduse Codului Fiscal în anul 2016 şi valoarea impozabilă în contextul noului Cod Fiscal.

Evenimentul va fi prezentat de Domnul Pavel Neamţiu, Director al Direcţiei de Venituri împreună cu Doamna Perjariu Fanica, şef Serviciu Impunere persoane fizice, care vor expune principalele modificări aduse de Codul Fiscal, precum şi de Domnul Daniel Manaţe, Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor Autorizaţi din România, care va prezenta valoarea impozabilă în contextul noului Cod Fiscal.

Fiecare prezentare are prevăzută o sesiune de întrebări şi răspunsuri, urmând ca la final să aibe loc o sesiune de networking.

Participarea la eveniment este gratuită şi poate fi confirmată până cel târziu în data de 10.03.2016, la adresa de email oana.socaci@ccia-arad.ro, detalii suplimentare la telefon: 0730 188 296, persoană de contact Oana Socaci.

No Comments

Comments for Principalele modificări aduse de Codul Fiscal şi valoarea impozabilă în contextul noului Cod Fiscal, prezentate la CCIA Arad are now closed.