Primăria Municipiului Arad resping ca nefondate și iresponsabile acuzațiile lansate public de liderul sindicatului CET Arad,

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , , ,

Published on decembrie 12, 2014 with No Comments

Responsabilii Direcțiilor Economice și Juridice din cadrul Primăriei Municipiului Arad resping ca nefondate și iresponsabile acuzațiile lansate public de liderul sindicatului « Termoelectrica » din cadrul CET Arad, dl.Doru Lebădă, la adresa Primăriei Municipiului Arad.

Este regretabilă ignoranța d-lui Lebădă în materie de legislație, dar și mai regretabil este faptul că, în calitatea sa de lider sindical și totodată de membru marcant al PSD Arad, încearcă să arunce în curtea municipalității problema blocajului financiar al CET. Până acum dl.Lebădă nu s-a arătat deloc scandalizat de faptul că guvernele PSD nu au mai alocat sumele cuvenite CET-ului din Arad și nici nu s-a preocupat cu nimic să sprijine demersurile Primăriei, făcute pentru ca guvernul să-și plătească datoriile de zeci de milioane de lei.

Reamintim faptul că Municipalitatea a acordat  în luna noiembrie aproximativ 8 milioane de lei pentru a sprijini CET Hidrocarburi să-și achite o parte din datoriile la furnizor, iar în prezent analizează posibilitățile legale pe care le are de a constitui pentru CET garanțiile solicitate de furnizorul de gaze naturale. Discuțiile cu conducerea E-on Gaz au fost deja programate pentru săptămâna viitoare.

 

No Comments

Comments for Primăria Municipiului Arad resping ca nefondate și iresponsabile acuzațiile lansate public de liderul sindicatului CET Arad, are now closed.