Primăria Municipiului Arad și Asociația Arad Capitală Culturală Europeană 2021 au lansat Apelul public pentru proiecte

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , ,

Published on iunie 25, 2015 with No Comments

Primăria Municipiului Arad și Asociația Arad Capitală Culturală Europeană 2021 au lansat Apelul public pentru proiecte care vor fi incluse în dosarul candidaturii Aradului la titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021. Apelul se adresează persoanelor, asociațiilor civice, ONG-urilor care au o viziune asupra viitorului Aradului și un proiect cultural.

“Arad Capitală Europeană a Culturii 2021 este un proiect al comunității și este important ca un număr cât mai mare de arădeni să continue să se implice în demersul candidaturii și să se simtă reprezentați de acest proiect” a declarat primarul Aradului, dl.Gheorghe Falcă.

Perioada de depunere a proiectelor  va fi 29 iunie – 29 iulie 2015. Proiectul poate fi încărcat direct  pe site-ul  www.idei.arad2021.ro sau poate fi depus la sediul Asociației Arad Capitală Culturală Europeană 2021. Toate proiectele vor putea fi consultate de public.

Detaliile privind procedura de evaluare și selectie în cadrul Apelului public pentru proiecte se găsesc pe site-ul Asociației Arad Capitală Culturală Europeană www.arad2021.ro .

Primarul Aradului a mai anunțat că în cazul propunerilor care nu vor fi selectate de juriu în vederea dosarului de candidatură pentru Capitala Europeană a Culturii 2021, acestea vor putea fi incluse în calendarul evenimentelor organizate de Centrul Cultural Municipal.

No Comments

Comments for Primăria Municipiului Arad și Asociația Arad Capitală Culturală Europeană 2021 au lansat Apelul public pentru proiecte are now closed.