Primăria Municipiului Arad în colaborare cu Asociația RoRec vă ajută să vă debarasați de deșeurile electrice și electronice

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , , , ,

Published on ianuarie 21, 2015 with No Comments

Serviciul gratuit de colectare de la domiciliu a deșeurilor electrice și electronice, funcționează pe bază de programare telefonică : 0751-302.123 sau telverde 0800-444.800, număr apelabil GRATUIT în orice rețea de telefon 7 zile din 7. Preluarea de la domiciliu se face lunar,  în prima sâmbătă a fiecărei luni, între orele 08:00-16:00.

Pentru predarea deșeurilor electrice care constau în frigidere, congelatoare, lăzi frigorifice complete se oferă ca premiu 4  tichete cadou în valoare totală de 40 lei ( 4x 10 lei). Pentru predarea unei mașini de spălat complete sunt oferite 2 tichete cadou în valoare totală de 20 lei (2 x 10 lei).

Prin deșeu de echipament electric sau electronic (DEEE) se înțelege un deșeu al unui echipament ce este/a fost conectat la curent electric sau câmp electromagnetic pentru a funcționa corespunzător în mod independent.

După preluarea de la populație a deșeurilor, acestea sunt inventariate, stocate în funcţie de tehnologia de tratare/reciclare aplicabilă (ex: aparate frigorifice, televizoare/monitoare CRT, tuburi fluorescente, aparate electrocasnice de mari dimensiuni etc.) și se transportă în condiții de siguranță către operatorii de tratare şi reciclare.

 

No Comments

Comments for Primăria Municipiului Arad în colaborare cu Asociația RoRec vă ajută să vă debarasați de deșeurile electrice și electronice are now closed.