Preşedintele României a felicitat administraţia locală pentru iniţiativa de a organiza Târgul Economiei Arădene

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on mai 17, 2018 with No Comments

Urez succes «Târgului Economiei Arădene» și vă felicit pentru această inițiativă!”, a transmis  Președintele României, domnul Klaus Iohannis cu ocazia  deschiderii primei ediţii a  „Târgul Economiei Arădene”. Organizat de Primăria Arad, Consiliul Județean Arad și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a Județului Arad, târgul găzduit de Expo Arad Internaţional este cel mai mare eveniment cu temă economică organizat de o administraţie locală în anul Centenar, un eveniment de anvergură, al cărui scop este acela de a pune în valoare şi a mediatiza profilul firmelor arădene de succes, renumite în ţară şi în străinătate.

Vă prezentăm în continuare textul mesajului:

Îmi face o deosebită plăcere să salut deschiderea «Târgului Economiei Arădene» și vă felicit pentru organizarea acestui eveniment în anul Centenarului Marii Uniri. Asemenea evenimente, dincolo de semnificația momentelor aniversare, trebuie să deschidă și noi perspective de dezvoltare pentru economia noastră.

România prosperă pe măsură ce regiunile sale se dezvoltă și sunt mai bine administrate. Din acest punct de vedere, județul Arad este unul dintre cele mai dinamice și puternice din România. Economia locală beneficiază de un important ritm de creștere, este dominată de un sector privat puternic, bazat pe competitivitate industrială și atractivitate investițională. Pentru fiecare angajat din sectorul public, Aradul are mai mult de 6 angajați în sistemul privat, cea mai mare proporție de acest fel, cu excepția Bucureștiului. Aradul este și o regiune puternic conectată cu economia europeană, prin exporturile care în anul 2017 au depășit 5% din exporturile totale ale României.

Cred că rețeta succesului dumneavoastră datorează foarte mult parteneriatului dintre autoritățile locale și investitori, fie ei cu capital românesc sau străin. Roadele acestui parteneriat se văd la fața locului – prin mediul de afaceri atractiv și competitiv.

Județul dumneavoastră beneficiază de aportul unor companii importante, cu realizări notabile în industrie și agricultură. De la nume cu tradiție în economia noastră, precum Astra Vagoane Arad, cu exporturi pe cinci continente, până la noii jucători din industria de vârf, antreprenorii locali contribuie decisiv la dezvoltarea economică și socială în plan regional.

Aradul este un exemplu de antreprenoriat și administrație bazat pe responsabilitate și viziune. Prin eforturile oamenilor harnici și dedicați din economia și administrația locală, Aradul continuă să fie un motor al schimbărilor în bine la nivelul României.

Urez succes «Târgului Economiei Arădene» și vă felicit pentru această inițiativă!”

No Comments

Comments for Preşedintele României a felicitat administraţia locală pentru iniţiativa de a organiza Târgul Economiei Arădene are now closed.