Președintele Comitetului de Cultură și Educație a Parlamentului European, Doris Pack în vizită la Arad

Written by florin lucian coita. Posted in Politica

Tagged: , , , , ,

Published on mai 15, 2014 with No Comments

Miercuri, 15 mai 2014 viceprimarul Municipiului Arad dl.Levente Bognar sa întâlnit cu președintele Comitetului de Cultură si Educatie a Parlamentului European, d-na Doris Pack. La Intalnire o participante si dl.Iosif Matula, europarlamentar Arădean. Întrevederea de la Primaria Municipiului Arad a continuat cu o vizită din Parcul Reconcilierii Romano-Maghiare. Discuțiile au avut version vedere crearea unei Rețele europene ale siturilor Reconcilierii. D-na Doris Pack Este președinta fundației Franco-Germane a scris cooperare Culturală si Provine DIN landul Saarland, UNDE EXISTA ne Parcul Reconcilierii Dedicat Franco-Germane.

Ideea acordării unei recunoașteri simbolice la Nivel European din pretul TOATE monumentele si siturile dedica Reconcilierii Fost lansata de vicepreședintele parlamentului european, dl. László Surján, dupa vizita pe de îngrijire a efectuat-o În ANUL 2013 la Arad. Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at Proiect Urmareste SA promoveze version rândul noilor generatii spiritul Reconcilierii, Increderea si respectul reciprocitate intre Națiunile europene, ca Valori Fundamentale ale Uniunii Europene.

Foto : Balta János, Nyugatijelen

 

No Comments

Comments for Președintele Comitetului de Cultură și Educație a Parlamentului European, Doris Pack în vizită la Arad are now closed.