Prefectura bate în retragere. Sunt acrii strugurii!

Written by Adi Constantin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on iunie 27, 2018 with No Comments

 

„În ultimele 24 de ore am asistat la o avalanșă de dezinformări în spațiul public, cu privire la intenția noastră de a soluționa, din punct de vedere legal, situația Palatului Administrativ al municipiului Arad.

Demersul nostru de a readuce în proprietatea arădenilor, pe cale legală, această clădire, simbol al orașului nostru, a fost deturnat într-un subiect politic de anumiți politicieni. Aceștia, în goana lor după voturi, au ales să transfere în zona emoționalului colectiv o inițiativă care ține de domeniul legalității și care era pentru arădeni și nicidecum împotriva lor așa cum s-a afirmat.

Nu voi intra în acest moment în chestiunile tehnice ale problemei, dar pentru a stopa această uriașă manipulare care nu ar aduce nimic pozitiv pentru arădenii noștri, am decis să retrag acțiunea promovată în instanță cu privire la Palatul Administrativ.

Totodată, în perioada următoare, vom iniția o serie de dezbateri publice, la care îi vom invita pe toți cei implicați, oameni și instituții, pentru a identifica soluțiile optime prin care Palatul Administrativ să revină în Patrimoniul Aradului. Invităm la aceste dezbateri, în mod special, reprezentanții Primăriei Arad și le atragem atenția că tot acest demers va fi făcut doar cu respectarea absolută a stării de legalitate.

Sunt convinsă că la finalul acestor dezbateri adevărul va ieși la iveală, iar arădenii se vor convinge de bunele noastre intenții și de uriașa manipulare pusă de unii la cale și pe care am ales să o demontăm prin această decizie.” – Florentina Horgea, Prefectul Județului Arad

 

No Comments

Comments for Prefectura bate în retragere. Sunt acrii strugurii! are now closed.