Președintele PC Arad total nemulțumit de evoluția Aradului în cei 25 de ani trecuți de la Revoluție

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on decembrie 22, 2014 with No Comments

După 25 de ani de la revoluție, preşedintele PC Arad, Mircea Purcaru, se declară total nemulțumit de rezultatele din urbea noastră. Acesta susține că Aradul, la ora actuală trebuia să fie un simbol în Europa, datorită așezării geografice și a potențialului de a atrage investiții străine. Din păcate orașul nostrum a fost depășit cu mult de Timișoara și Oradea, când pe vremea comunismului eram peste ei indiscutabil, a conchis conservatorul arădean.

„Trăim din păcate într-un oraș, în care cea mai mare evoluție a avut-o construirea de mall-uri, cu câteva firme care amenință muncitorii că dacă nu respectă condițiile impuse aceștia, își iau „jucăriile” și se mută în altă parte. Primarul Falcă a reușit să împovăreze arădenii, din cauza datoriilor făcute ca urmare a lucrărilor supra evaluate, a unor studii de fezabilitate care nu vor fi puse în aplicare niciodată. Pentru că din bani europeni nu s-au realizat prea multe proiecte, doar pe bani împrumutați de la BERD sau alte instituții bancare, arădenii plătesc printer cele mai mari taxe și impozite din țară, dacă nu chiar cele mai mari”- a declarat Mircea Purcaru

Președintele PC,  Mircea Purcaru urează tuturor arădenilor „Sărbători Fericit”e și un sincer ”La Mulți Ani”

No Comments

Comments for Președintele PC Arad total nemulțumit de evoluția Aradului în cei 25 de ani trecuți de la Revoluție are now closed.