Portrete în viziunea copiilor

Written by admin. Posted in Cultura, Top News

Tagged: , , , ,

Published on aprilie 16, 2019 with No Comments

O mică scânteie din PICASSO  se remarcă în lucrările expuse de  micii artiști, ai Școlii Gimnaziale ,,Adam Nicolae, cartierul Sânicolau Mic, care sub coordonarea dnei prof. Petrugan Oana-Stela, funcționează Cercul de Arte Plastice ,, Farmecul Creației”, unde copii pasionați de desen, grafică sau pictură, studiază/lucrează cu drag pentru realizarea lucrărilor plastice.

Se remarcă între ei,  Lucaciu Irina, Dărăbană Mădălina, Cânța Sergiu din clasa a VI a, iar din clasa a VII a A Arva Nicolle, Ștefan Lorena și Ștefan Geanina. Acești tineri cu  talent,  fac din artă fac o pasiune. Am participat la diferite concursuri,  expoziții, …lucrările lor clasându-se printre primele locuri.

Cea mai recentă realizare a Cercului ,,Farmecul  Creației”  este expoziția de la ATRIUM  MOLL, etajul II, în cadrul Librăriei Cărturești, unde ieri 11.aprilie 2019, la ora 17, a avut loc într-un cadru festiv VERNISAJUL  cu tema: ,, PORTRETE ÎN VIZIUNEA COPIILOR”,  unde  frumoasele exponate grafice,  se  viziona în cursul lunii aprilie.

A fost o zi minunată pentru ,,urmașii lui PICASSO”, care s-a finalizat prin felicitările și diplomele primite pentru realizările prezentului vernisaj.

Articol realizat de prof. Clepe Elisabeta-Maria,

Director la Școala Gimnazială ,,Adam Nicolae” Arad.

 

No Comments

Comments for Portrete în viziunea copiilor are now closed.