Poliţiştii rutieri în acţiune

Written by admin. Posted in Top News, Utile

Tagged: , , , , ,

Published on septembrie 11, 2013 with No Comments

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri, au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 140 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 32.800 lei.

Dintre acestea, 58 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 45 pentru lipsa centurii de siguranţă şi pentru neacordare de prioritate.

De asemenea, au fost reţinute 5 permise de conducere şi 4 certificate de înmatriculare.

Exemple:

Au fost sancţionaţi contravenţinal şi le-au fost reţinute permisele de conducere, pentru conducerea unui vehicul cu viteza de peste 50 km/h:A. Flavius, de 31 ani, din Timisoara, care a condus un autovehicul, pe DN 79, in localitatea Zimand Cuz, cu viteza de 111 km/h , pentru că nu au acordat prioritate de trecere pietonilor: H. Petru, de 61 ani, din Arad, B. Bibar, de 38 ani, din Arad, A. Vasile, de 50 ani, din Arad, M. Cristian, de 43 ani, din Sintana, H. Sorin, de 31 ani, din Arad, S. Rodica, de 42 ani, din Arad şi B. Thomas, de 18 ani, din Arad, pentru efectuarea de depăşire neregulamentare : H. Attila, de 41 ani, din Arad si pentru că a trecut pe culoarea rosie a semaforului electric : R. Solomon, de 56 ani, din Arad.

No Comments

Comments for Poliţiştii rutieri în acţiune are now closed.