Poliţiştii rutieri în acţiune

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , , ,

Published on mai 23, 2014 with No Comments

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri, au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat peste 110  sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 24.500 de lei.

Dintre acestea, 75 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 45 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 8 permise de conducere şi 5 certificate de înmatriculare.

Exemple:

A. Sandu, de 26 de ani, din judeţul Arad, a fost depistat în trafic, pe DN 69, în localitatea Şagu, în timp ce a condus un autoturism cu viteza de 108 km./h.

Şi D. Constantin, de 44 de ani, din judeţul Vâlcea, a fost depistat de poliţişti pe DN 7, în timp ce a condus un autoturism efectuând o depăşire neregulamentară în zona de acţiune a indicatorului ,,Depăşirea Interzisă,,.

No Comments

Comments for Poliţiştii rutieri în acţiune are now closed.