Poliţiştii rutieri în acţiune

Written by admin. Posted in Top News, Utile

Tagged: , , , ,

Published on noiembrie 19, 2013 with No Comments

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri, au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.
Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 170 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 34.500 lei.
Dintre acestea, 112 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 37 pentru neacordare de prioritate şi pentru efectuarea de depăşiri neregulamentare.
De asemenea, au fost reţinute 16 permise de conducere şi 12 certificate de înmatriculare.
Exemple:
        Au fost sancţionaţi contravenţional şi le-au fost reţinute permisele de conducere, pentru efectuarea de depăşiri neregulamentare, următorilor conducători auto: H. Boge, de 63 ani, din Turcea, care a condus un autoturism în localitatea Nădlac şi R. Iacob de 74 ani, din Păuliş, care a condus un autoturism în localitatea Cicir, unde au efectuat depăşiri în zona de acţiune a indicatorului depăşirea interzisă.
          Totodată, au fost depistaţi că nu au respectarea culorea roşie a semaforului electric: T. Mihail de 58 ani, din Arad şi M. Hans de 68 ani, cetăţean german.
De asemenea, nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea străzii, următorii: K. Geza de 33 ani, V. Simona de 34 ani, P. Rodica de 36 ani, S. Violin de 39 ani, B. Emil de 24 ani, A. Adela de 38 ani, O. Mihaela de 42 ani, I. Alina de 43 ani şi B. Vasile de 60 ani, toţi din Arad, N. Mircea de 54 ani din Lipova şi B. Bogdan de 24 ani din Şofronea.

No Comments

Comments for Poliţiştii rutieri în acţiune are now closed.