Poliţiştii locali arădeni s-au asigurat că Festivalul Vinului 2017 va însemna numai amintiri frumoase

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , ,

Published on noiembrie 06, 2017 with No Comments

Poliţiştii locali au asigurat pe parcursul acestui weekend buna desfăşurare a Festivalului Vinului, eveniment organizat de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad.

În intervalul 3-5 noiembrie 2017, 12 agenţi din Cadrul Direcţiei Generale Poliţia Locală au asigurat permanenţa în zona de desfăşurare a evenimentului, respectiv Parcul Eminescu. Pe lângă prevenirea ambuteiajelor şi a accidentelor în perioadele în care s-au înregistrat valori rdicate de trafic, poliţişti locali au acţionat pentru a descuraja infracţiunile care puteau fi comise pe fondul aglomeraţiei specifice acestui eveniment (furturi din buzunare ori genţi).

8 agenţi din cadrul Serviciului de Ordine şi Linişte publică au acţionat zilnic pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor sau a altor fapte antisociale care puteau aduce atingere ordinii publice, integrităţii persoanelor şi bunurilor acestora, iar 4 agenţi din cadrul Serviciului Circulaţie Rutieră au asigurat traficul în zona adiacentă Parcului Eminescu.

Vârful de intervenţie al poliţiştilor locali s-a înregistrat în ultima seară a evenimentului. Atunci a fost concentrat un efectiv de 15 poliţişti locali care s-au asigurat că Festivalul Vinului ediţia 2017 se încheie fără a se înregistra incidente.

No Comments

Comments for Poliţiştii locali arădeni s-au asigurat că Festivalul Vinului 2017 va însemna numai amintiri frumoase are now closed.