PNL Păuliș solicită primarului Turcin să nu obstrucționeze activitatea viceprimarului Sari!

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on august 29, 2017 with No Comments

Primarul PSD al comunei Păuliș are impresia că are primăria pe persoană fizică și se comportă parcă ar fi patronul comunei, nu în slujba ei! După ce a făcut tot posibilul să împiedice creșterea salariilor angajaților primăriei, acum recidivează în atitudinea ostilă și întârzie fără temei preluarea de către dl. Florin Sari a mandatului de viceprimar al comunei Păuliș. Vă reamintim că Florin Sari a fost ales statutar de către Consiliul Local, săptămâna trecută, viceprimar, iar nepunerea în aplicare a acestei hotărâri de către primarul Turcin ar constitui abuz în serviciu.

Înțelegem că primarul ar fi pus în discuție legalitatea hotărârii de Consiliu Local prin care Florin Sari era ales viceprimar. Or, nu este nici atributia si nici de conpetența sa să stabilească legalitatea unei hotărâri – el este obligat să o aplice, potrivit Legii 215 a Administrației Publice Locale! Orice întârziere este ilegală și susceptibilă de atragerea răspunderii penale!

Consilierii locali din Păuliș au hotărât că este nevoie de stabilitate, echilibru si respectarea legalității, pentru dezvoltarea comunei. Primarul nu se poate opune acestei dorințe, indiferent ce alte interese ar avea!

No Comments

Comments for PNL Păuliș solicită primarului Turcin să nu obstrucționeze activitatea viceprimarului Sari! are now closed.