”Petreceri de Vis” a ajuns la ediția a VII-a

Written by admin. Posted in Divertisment, Top News

Tagged: , , ,

Published on februarie 19, 2014 with No Comments

 

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, prin direcția specializată de târguri și expoziții, organizează, în perioada 21-23 februarie 2014, pentru al șaptelea an consecutiv, manifestarea de anvergură în domeniul nunților și evenimentelor private din Vestul țării, ”Petreceri de Vis”.

Specialiștii în organizare de nunți, petreceri și evenimente se întâlnesc la EXPO ARAD, în cadrul unei manifestări care va reuși să reunească, în două pavilioane expoziționale, peste 80 de firme de profil din România și Ungaria. În cadrul expoziției se vor prezenta ultimele noutăți și tendințe în materie de rochii de mireasă și costume pentru miri, ținute de seară, pantofi, bijuterii și accesorii, aranjamente florale, locații pentru petreceri, servicii foto-video și sonorizare, coafuri și machiaje, agenții de turism, servicii de catering, torturi și prăjituri.

Anul acesta, târgul de nunți de la Arad va fi mai mult decât o expoziție:               „În premieră pentru acest eveniment, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, în colaborare cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Timiș și Camera de Comerț și Industrie Csongrad – Ungaria, organizează, în prima zi a expoziției, evenimentul internațional de Brokeraje – Petreceri de Vis 2014 – care va viza domeniile organizatorilor de evenimente. Evenimentul de brokeraje constă în organizarea de întâlniri bilaterale între firmele românești și firmele străine participante la expoziție și la evenimentul de brokeraj, într-un cadru organizat, în care reprezentanții companiilor pot beneficia de asistență specializată din partea organizatorilor în alegerea partenerilor de discuție precum și de servicii de interpretariat gratuite. Cu această ocazie, se pot crea parteneriate de afaceri, benefice atât pentru agentul economic, cât și pentru economia țărilor implicate”, a declarat Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

Organizatorii au pregătit pentru ediția din 2014 un bogat program conex, precum și multe surprize și premii oferite de expozanți, vizitatorilor.

Program de vizitare:

Vineri: 11:00 – 20:00

Sâmbătă: 10:00 – 20:00

Duminică: 10:00 – 18:00

No Comments

Comments for ”Petreceri de Vis” a ajuns la ediția a VII-a are now closed.