Peste 6500 de participanţi la cea de a şaptea ediţie a Festivalului Părădăicilor

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on iulie 13, 2015 with No Comments

Organizatorii au tras linie după cea de a şaptea ediţie a Festivalului Părădăicilor de la Macea, contabilizând reuşita evenimentelor care s-au succedat timp de două zile în comuna arădeană.

Astfel, a reieşit că a şi această ediţie a consemnat un număr mare de participanţi, organizatorii numărând peste 6500 de persoane prezente la festival.

Nu au lipsit oficialităţile, standurile cu produse fiind vizitate de parlamentarii Claudia Boghicevici şi Constantin Traian Igaş, Adrian Ţolea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, primarul Ioan Mercea etc.

De remarcat, că sâmbătă, 11 iulie, s-a desfășurat o parte dedicată sportului, „Festivalul părădăicilor pe biciclete”, cu 116 participanți la start, concurenții parcurgând 34 de km pe ruta Macea – Sânmartin – Grăniceri – Sânmartin – Macea.

Festivalul părădăicilor a fost organizat de Consiliul Judeţean Arad, Centrul Cultural Județean, Primăria Macea, Asociaţia pentru Conservarea Culturii în Mediul Rural și Clubul Sportiv Experiența Multisport.

Parteneri ai evenimentului au fost: Universitatea de Vest ”Vasile Goldiș” Arad, Asociaţia Bicicliştilor Amatori, Icetech, Century Bike, Asociaţia Millennium Center, Newsar.ro, Pure JATOMI Fitness, ProManiac și Parohia Ortodoxă Macea.

 

No Comments

Comments for Peste 6500 de participanţi la cea de a şaptea ediţie a Festivalului Părădăicilor are now closed.