Peste 6.000 de vizitatori la AR-MEDICA 2014

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , ,

Published on noiembrie 11, 2014 with No Comments

În perioada 6 – 8 noiembrie 2014, peste 6.000 de vizitatori au trecut pragul Expo Arad pentru a vizita expoziția internațională AR-MEDICA sau pentru a participa la conferințele organizate de partenerii CCIA Arad.

Ediția XXI a evenimentului internațional de medicină de la Arad a fost un succes pentru participanți, care și-au închiriat deja standuri pentru evenimentul din 2015.

Este un rezultat pozitiv pentru Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad care reunește, an de an, sub pavilioanele EXPO Arad, cei mai importanți specialiști din domeniu. În acest moment, AR-MEDICA este cea mai mare manifestare de acest gen din țară care abordează toate specializările din industria medicală. Este o realizare deosebită pentru instituția Camerală din Arad și un aport important la susținerea mediului de afaceri, pe sectoare economice”, a declarat Gheorghe SECULICI, președintele CCIA Arad.

Salonul de Medicină Veterinară, lansat în premieră anul acesta, s-a bucurat de un mare interes din partea participanților, iar colaborarea cu specialiștii de la Colegiul Medicilor Veterinari din Arad a pus bazele unor cooperări viitoare în domeniu.

AR-MEDICA este o excelentă oportunitate pentru promovare, networking, informare și educație. Mulțumesc Colegiului Medicilor Veterinari din Arad care au fost alături de CCIA Arad anul acesta și au contribuit la succesul evenimentului. Aduc mulțumiri speciale Ordinului Asistenților Medicali Filiala Arad, Colegiului Medicilor Arad, Colegiului Medicilor Dentiști Arad, Colegiului Farmaciștilor Arad și Ordinului Tehnicienilor Dentari Arad care an de an sunt alături de AR-MEDICA și susțin partea de educație, prin conferințele organizate”, a declarat Adrian S. NEGRAU, directorul general al CCIA Arad.

Salonul Beauty a fost la mare căutare și anul acesta, iar pentru ediția din 2015, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad are în viziune dezvoltarea și altor sectoare care să se încadreze în eveniment.

No Comments

Comments for Peste 6.000 de vizitatori la AR-MEDICA 2014 are now closed.