Peste 2500 kg de legume şi fructe şi 250 de kg de carne confiscate de către poliţişti, într-o singură zi

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on noiembrie 20, 2013 with No Comments

În cadrul unor acţiuni organizate pentru combaterea evaziunii fiscale în domeniul comerţului şi achiziţiilor intracomunitare de mărfuri,  data de 19 noiembrie a.c., poliţiştii arădeni au depistate aproximativ 2500 kg de legume şi fructe, care erat transportate fără  documente legale.

Poliţiştii de investigare fraude au oprit, în trafic, la intrarea în ţară,  pe raza localităţii Nădlac, o autoutilitară, condusă de H. Aurel de 46 ani, din judeţul Hunedoara.

La controlul efectuat, în autovehicul au fost depistate  1.400 kg. legume şi 1.070 kg. fructe, în valoare totală de aproximativ 5.000 lei.

Pentru marfa transportată, conducătorul auto a prezentat un document justificativ emis de către o societate din Ungaria către o societate din Hunedoara, însă în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că societatea hunedoreană avea activitatea suspendată, de 2 ani.

Şi poliţiştii Postului de Poliţie Grăniceri au depistat în trafic pe C. Ştefan, din judeţul Alba, care a transportat cu un autoturism, cantitatea de 230 kg. pulpe de pui şi 24 kg. semipreparat gordon blue, în scopul comercializării, fără a deţine documente de provenienţă.

Conform Legii nr. 12/1990, transportatorii depistaţi au fost sancţionaţi contravenţional cu suma de 1.500, respectiv 1.000 lei, iar întreaga cantitate de marfuri a fost reţinută în vederea confiscării.

No Comments

Comments for Peste 2500 kg de legume şi fructe şi 250 de kg de carne confiscate de către poliţişti, într-o singură zi are now closed.