Peste 100 de perechi de încălțăminte contrafăcute indisponibilizate de polițiști

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on mai 25, 2018 with No Comments

Ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat ieri o acțiune cu efective mărite pe linia drepturilor de proprietate intelectuală.

Astfel, a fost depistat ieri în flagrant, un bărbat care încălca normele legislației privind drepturile de proprietate intelectuală.

În fapt, bărbatul, un cetățean chinez, oferea spre comercializare dintr-un magazin de pe Calea Aurel Vlaicu din municipiu, produse de încălțăminte care purtau însemnele unei mărci similare cu o marcă înregistrată.

133 de perechi de încălțăminte în valoare de aproximativ 13.300 de lei,  au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație de obiecte care poartă o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

 

De la fereastra imobilului, o femeie vindea țigarete de contrabandă

 

Polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat în flagrant o femeie care vindea țigarete netimbrate.

Polițiștii au depistat ieri, o femeie de 60 de ani, din Arad, în timp ce oferea spre comercializare de la fereastra imobilului în care locuiește, 3.180 fire țigarete de diferite mărci, timbrate necorespunzător, susceptibile că ar fi provenit din contrabandă.

Întreaga cantitate de țigarete în valoare de aproximativ 1.590 de lei a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

În cauză au fost întocmite acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

 

A pătruns în mod repetat în curtea unui imobil în costrucție

 

Polițiștii Secției nr.1 Vlaicu au identificat un bărbat, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în perioada 29 aprilie- 7 mai a.c., prin escaladarea gardului, tânărul de 24 de ani ar fi pătruns în mod repetat, în curtea unui imobil în construcție de pe strada Libertății din municipiu, de unde ar fi sustras materiale pentru construcții, în valoare de aproximativ 1.000 de lei.

Polițiștii continuă cercetările, tânărul fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

 

A furat dintr-o locuință

 

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat o tânără, bănuită de un furt dintr-o locuință.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că la data de 21 martie a.c., o tânără de 28 de ani din Arad, ar fi pătruns într-un imobil neasigurat de pe strada Pescăruși din municipiu, de unde ar fi sustras un smartphone și o brățara din aur, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 5.000 de lei.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele celei în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

Mandat de executare a pedepsei închisorii pus în aplicare de polițiști

 

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu cei ai orașului Ineu au pus ieri în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Mandatul a fost emis la data de 24 mai a.c., de magistrații Judecătoriei Arad, pe numele unei femei de 35 de ani, din Arad, care are de ispășit o pedeapsă de 2 ani cu închisoarea, pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Femeia a fost depusă în Penitenciarul Arad.

No Comments

Comments for Peste 100 de perechi de încălțăminte contrafăcute indisponibilizate de polițiști are now closed.