Pereții interiori ai Tribunalului Arad zugrăviți de elevi

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , ,

Published on iunie 08, 2016 with No Comments

tribunal

În derularea acordului de colaborare, încheiat în anul 2015 între Tribunalul Arad şi Filiala Judeţeană Arad a Confederaţiei Patronatul Român, reprezentată de către domnul Ioan Marin Crişan, în calitate de preşedinte, în data de 25.05.2016, Tribunalul Arad, în calitate de beneficiar, a  încheiat un contract de prestări servicii, cu titlu gratuit, cu Filiala Judeţeană Arad a Confederaţiei Patronatul Român, în calitate de prestator, constând în prestarea serviciilor de zugrăvit şi vopsit pereţi interiori  şi uşi, la solicitarea Tribunalului Arad.

Suprafaţa totală de zugrăvit ziduri a fost de 170 m2, din care, 85 m2 la etajul I şi 85 m2 la etajul II al Palatului Justiţiei, iar suprafaţa totală de vopsit uşi a fost de 30 m2, din care, 15 m2 la etajul I şi 15 m2 la etajul II al clădirii.

Contractul a fost valabil pentru perioada 26.05.2016 şi până la data de 29.05.2016 inclusiv, iar materialele consumabile şi echipamentele necesare pentru desfăşurarea serviciilor au fost asigurate de către Tribunalul Arad.

Lucrarea a fost executată cu sprijinul elevilor de la şcoala vocaţională de meserii care funcţionează sub egida Patronatului Român Arad.

No Comments

Comments for Pereții interiori ai Tribunalului Arad zugrăviți de elevi are now closed.