Pensiile ar putea fi plătite în avans în luna aprilie, înaintea Sărbătorilor de Paşte

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , , ,

Published on aprilie 04, 2014 with No Comments

Pensionarii si-ar putea primi in avans banii pentru luna aprilie, a declarat astazi premierul Victor Ponta, citat de Mediafax. In acest fel, pensiile vor fi incasate inaintea Sarbatorilor de Paste.

siile vor fi platite in luna aprilie cu cateva zile in avans, astfel incat banii sa fie incasati de toti pensionarii inaintea Sarbatorilor de Paste, a declarat premierul Victor Ponta la inceputul sedintei de Guvern ce are loc astazi, transmite Mediafax.

“Ministrul Muncii mi-a adus o nota si sper ca ministrul delegat pentru buget va fi de acord cu plata anticipata a pensiilor pentru aceasta luna, inainte de Paste, pentru ca oamenii au nevoie de bani inainte de Sarbatori”, a anuntat astazi primul ministru.

Potrivit agentiei de presa, seful Executivului a adaugat ca plata anticipata a pensiilor poate fi efectuata.

Aceasta nu este o noutate in Romania, decizii asemanatoare fiind luate si in anii trecuti, inaintea Sarbatorilor de Paste si Craciun.

Mai exact, si in 2012 si in 2013, pensiile au fost platite in avans pana la data de 23 decembrie, inaintea sarbatorilor de iarna. Aceasta in conditiile in care, de regula, plata pensiilor se efectueaza intre 14 si 28 ale lunii.

“Acest tip de demers a fost initiat in fiecare an, astfel incat pensionarii sa-si primeasca banii inaintea sarbatorilor”, explica Executivul anul trecut.

 

 

 

No Comments

Comments for Pensiile ar putea fi plătite în avans în luna aprilie, înaintea Sărbătorilor de Paşte are now closed.