PDL îi solicită consilierului Purcaru: „Mai puţină politică şi mai multă administraţie”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , ,

Published on aprilie 23, 2013 with No Comments

Consilierul judeţean Mircea Purcaru a avut din nou o ieşire mediatică prin care a urmărit un singur scop: să iasă în evidenţă!!! De această dată, „ţinta” a fost drumul Arad-Şiria, tronson cu o istorie intens dezbătută. Din păcate, dorinţa de a fi mediatizat îl face pe consilierul judeţean Purcaru să calce din confuzie în confuzie, comparând „merele cu perele”.

Mai întâi compară drumul Arad – Şiria cu tronsonul Juliţa – Mădrigeşti, dar omite faptul că finanţarea pentru Juliţa – Mădrigeşti a venit prin fonduri europene. Apoi, afirmă că programul PNDI a fost sistat „din cauza fraudelor”, acuzaţie extrem de gravă şi care ar trebui probată. În fine, spune despre drumul Arad – Moneasa, că este mai circulat, deci prioritar, dar din nou omite să spună că diferite porţiuni ale acestui drum au fost modernizate, fie prin finanţare directă de la Consiliul Judeţean (Seleuş – Ineu, centru oraşului Pâncota), fie prin lobby la guvern (Ineu – Bocsig – Bârsa), un alt guvern, desigur, nu cel de astăzi, care este ostil arădenilor.

„Cred că fiecare arădean îşi doreşte rezolvarea acestui drum, cu atât mai mult consilierii judeţeni, printre care mă număr şi eu, mai ales că locuiesc  în Şiria. Cred că acest drum are nevoie de sprijin şi mă aşteptam de la domnul consilier Mircea Purcaru să vină cu o soluţie, ţinând cont de experienţa dumnealui administrativă. Din păcate, dumnealui foloseşte acest subiect în dispute politice. Consider că domnul Purcaru ar trebui să se încline mai mult spre administraţie şi mai puţin spre politizarea acesteia”, a afirmat Garofiţa Popa, consilier judeţean al PDL.

 

No Comments

Comments for PDL îi solicită consilierului Purcaru: „Mai puţină politică şi mai multă administraţie” are now closed.