PDL: “Cei de la PSD au găsit o nouă metodă de a-şi masca inactivitatea”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on mai 20, 2013 with No Comments

Organizaţia judeţeană a PDL îşi afirmă surprinderea faţă de declaraţiile celor doi parlamentari ai PSD – Dorel Căprar şi Flavius Măduţa – care îşi maschează inactivitatea prin motivaţia că nu au sediu în care să-şi desfăşoare activitatea.

„Considerăm că este un motiv fals, deoarece un parlamentar, dacă doreşte să fie activ, are cum intra în contact cu cetăţenii pe care-i reprezintă. Cel mai la îndemână mijloc este sediul de partid, dar şi deplasările în teritoriu, mai ales în cazul domnului Dorel Căprar, care are Colegiu în judeţ, în speţă pe Valea Mureşului”, consideră Traian Vlaicu, consilier municipal.

De subliniat faptul că nici Claudia Boghicevici sau Ioan Şchiau, deputaţi care reprezintă colegii de municipiu, nu au repartizate sedii pentru cabinetele parlamentare, iar senatorii Mihai Răzvan Ungureanu şi Constantin Traian Igaş, cât şi deputatul Eusebiu Pistru şi-au amenajat cabinete parlamentare în sediul PDL. De fapt, acest blocaj se datorează consilierilor municipali USL, care au respins proiecte de hotărâre pe această temă.

„De asemenea, această declaraţie a lui Flavius Măduţa se contrazice cu o altă afirmaţie a USL Arad, care într-un comunicat din 24 aprilie informa «…Deputatul Flavius Măduţa are o activitate intensă atât în Parlament, cât şi în circumscripţie. La Arad, ţine zeci de audienţe săptămânal, se întâlneşte cu sindicate, cadre didactice, profesori, părinţi, cu toate categoriile de oameni cu probleme…»”, consideră reprezentanţii PDL Arad. Sau aceste întâlniri sunt doar pe hârtie, sau deputatul Măduţa dă dovadă de ipocrizie, afirmând că n-are suficient spaţiu pentru a-şi etala calităţile şi capacitatea intelectuală.

Ca un amănunt, deloc de neglijat, PSD deţine aproape 300 m2de spaţiu locativ, prin organizaţiile judeţeană şi municipală. Adică spaţiu suficient pentru a se pune în slujba cetăţenilor, pentru a rezolva diferitele probleme majore, cum ar fi atragerea de fonduri pentru pasaje, pentru intubarea canalului Mureşel, pentru parcul de la Pădurice, pentru alte obiective de investiţii ale Aradului.

No Comments

Comments for PDL: “Cei de la PSD au găsit o nouă metodă de a-şi masca inactivitatea” are now closed.