PDL Arad: „Comunicatul PSD, între jignire şi vorbărie”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on aprilie 25, 2013 with No Comments

Cu scopul de a masca incompetenţa aleşilor săi, PSD Arad a trecut la atacuri la persoană, prin care jignesc, defăimează, insinuează. Aşa a fost şi cazul comunicatului de ieri, neasumat de nicio personalitate din PSD, dar în care s-au folosit expresii defăimătoare precum „personaj fără discernământ”, „interese meschine”, „politruc” sau „directoraş”, însoţite de altele cu pretenţii elitiste: „elucubraţii”, „mesaje propagandistice”, „gâlceavă televizată”. În paralel, Flavius Măduţa este ridicat în slăvi pentru realizările sale şi pentru faptul că Flavius Măduţa „spune adevărul”.

PDL Arad tocmai de aceste fapte îl acuză concret şi direct pe Flavius Măduţa: că nu are realizări şi că ocoleşte adevărul! Dacă Flavius Măduţa are realizări, de ce acestea nu apar în comunicatul PSD. „Deputatul Flavius Măduţa are o activitate intensă atât în Parlament, cât şi în circumscripţie. La Arad, ţine zeci de audienţe săptămânal, se întâlneşte cu sindicate, cadre didactice, profesori, părinţi, cu toate categoriile de oameni cu probleme” – acestea sunt realizările deputatului Măduţa, extrase din comunicatul PSD. Adică, în traducere liberă, vorbărie. Care e activitatea intensă din Parlament, din moment ce Măduţa are ZERO iniţiative legislative? Care este concret activitatea din circumscripţie? Faptul că ţine audienţe, că se întâlneşte cu categorii de oameni nu reprezintă realizări, ci obligaţii, o datorie morală faţă de voturile prin care a ajuns în Parlamentul României. Se spune în comunicatul PSD că deputatul Măduţa se întâlneşte cu toate categoriile de oameni cu probleme. Cinste lui, dar să facă publice măcar două-trei probleme pe care le-a rezolvat.

Flavius Măduţa este lăudat în comunicat pentru că spune adevărul!!! „La sfârşitul anului trecut, atât eu cât şi colegul meu Dorel Căprar, am avut mai multe discuţii cu primul ministru Victor Ponta cu privire la finalizarea celor două pasaje de pe Centura Aradului.  Primul mi­nistru a promis la Arad că lucrările vor fi cuprinse în Buget şi acum sunt în măsură să anunţ că finalizarea investiţiei este cuprinsă în Buget. Respectăm astfel o promisiune electo­rală importantă şi le facem dreptate arădenilor” – este declaraţia lui Flavius Măduţa din 1 februarie. Personal, am discutat cu ministrul Dan Şova, care a înţeles importanţa finalizării celor două pasaje. Constrângerile bugetare din acest an sunt o realitate, dar eu continui să lupt şi să fac demersuri pentru repornirea finanţării şi implicit a lucrărilor” – este declaraţia aceluiaşi Măduţa din 20 aprilie. Cele două declaraţii se bat cap în cap, deci cel puţin într-una dintre situaţii deputatul Măduţa a minţit!

Cât despre insinuări şi oameni cercetaţi (între timp condamnaţi sau urmăriţi), să ne aducem aminte că în 2004 Flavius Măduţa era omul de legătură al primarului Dorel Popa cu finanţatorul Marius Locic şi împreună au distrus UTA în primăvara acelui an. Este inutil să mai spunem că acum Marius Locic este condamnat şi încarcerat. Proverbul „cine se aseamănă se adună” este funcţional, de asemenea, şi în alte cazuri, cum ar fi urmăritul general Codruţ Marta (prieten cu Măduţa) sau lucrătorii vamali de la Stamora Moraviţa (colegi cu actualul deputat).

***

În fapt, acest comunicat jignitor şi laş prin atitudinea sa nu ne-a arătat nicio realizare, nicio dezvăluire, niciun adevăr absolut, doar praf în ochi. Iar autorul din spatele comunicatului este ziaristul Flavius Ghender, „valetul” de la curtea „regelui” Măduţa, nimeni altul decât cel care a primit o „pâine de mâncat” de la Ovidiu Moşneag în 2002, la Observator, şi care aşa ştie să răspundă, prin calomnii şi insulte, la gestul de atunci.

 

No Comments

Comments for PDL Arad: „Comunicatul PSD, între jignire şi vorbărie” are now closed.