PC acuza PNL de minciuni, prin vocea lui Falcă

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , ,

Published on martie 20, 2015 with No Comments

Luni de zile, primarul Gheorghe Falca nu a contenit sa acuze GUVERNUL ROMANIEI ca a abandonat Aradul, ca nu sustine CET-urile din Arad cu subventii si ca dezastrul de la cele 2 CET uriaradene sunt exclusiv vina Guvernului. Iata insa, ca Autoritatea Nationala de Reglementare a Energiei (ANRE) nu putea ramane pasiva la asemenea minciuni lansate de propaganda PNL-ista prin vocea lui Falca.

Si cum minciuna are picioare scurte, cum spune o zicala romaneasca, informarea transmisa de ANRE ne aduce la cunostinta faptul ca GUVERNUL ROMANIEI nu a fost indiferent fata de Arad. In total, ajutorul de stat incasat din 2011 pana in 2014 prin componenta „bonus de cogenerare”, a fost in valoare de 98,66 milioane lei (aprox 22,4 milioane EURO!!!). Ne punem, in acest context, fireasca intrebare: de ce cele doua CET-uri din Arad sunt sub sechestru, sunt falite, iar aradenii platesc cea mai scumpa gigacalorie din vestul  tarii si mai ales de ce Falca isi tine clica de incompetenti la conducerea celor doua CET-uri.
Aradenii trebuie sa stie cine e adevaratul vinovat de dezastrul din acest sector de activitate. Noi stim ca este Falca si proasta lui administratie, inca un motiv pentru a fi debarcat din fotoliul de primar la alegerile din 2016!

No Comments

Comments for PC acuza PNL de minciuni, prin vocea lui Falcă are now closed.