Patricia Dinga : “PSD a votat împotriva burselor pentru elevi şi împotriva investiţiilor în şcoli”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on aprilie 16, 2019 with No Comments

Consilierul municipal PNL Patricia Dinga a arătat implicaţiile votului dat de consilierii PSD împotriva bugetului Aradului.

Cei de la PSD au probabil impresia că au votat împotriva primarului sau împotriva administraţiei locale. De fapt, ei au votat împotriva arădenilor şi decizia lor putea să afecteze interesele tinerilor, ale elevilor şi profesorilor. Consilierii PSD au respins de exemplu sumele alocate pentru bursele elevilor arădeni, de care beneficiază mai multe categorii de tineri – este vorba despre burse sociale pentru familiile cu venituri mici şi burse pentru elevii cu performanţe deosebite.

De asemenea, PSD a votat împotriva continuării modernizării unor şcoli din Arad, printre care colegiile Ghiba Birta şi Economic, deşi se laudă cu fiecare ocazie că ar avea merite în finanţarea lucrărilor. Iată că, atunci când au ocazia, vor să blocheze lucrările. PSD a votat şi împotriva investiţiilor în dezvoltarea ştrandului şi a unor baze sportive din Arad, printre care Complexul Sportiv de pe Câmpul Liniştii. Arădenii trebuie să ştie care este atitudinea PSD, tinerii trebuie să ştie că aceşti consilieri ai PSD nu au propus niciun proiect pentru elevi, studenţi, tineri. Tot ceea ce au făcut a fost să încerce să respingă bugetul pentru a bloca aceste proiecte”, a declarat Patricia Dinga.

No Comments

Comments for Patricia Dinga : “PSD a votat împotriva burselor pentru elevi şi împotriva investiţiilor în şcoli” are now closed.