Ovidiu Moşneag: USL face regionalizarea după interesele politice, nu ale oamenilor

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on iulie 23, 2013 with No Comments

Ovidiu Moşneag, preşedinte al Comisiei de Buget, Finanţe din cadrul Consiliul Local Municipal, îşi exprimă îngrijorarea faţă de modul de derulare a procesului de reorganizare şi regionalizare a A.N.A.F. şi a structurilor subordonate, respectiv în ceea ce priveşte intenţia de stabilire a sediului viitoarei Direcţii Generale Regionale a Finanţelor Publice – Regiunea de Vest. Sediul viitoarei Direcţii Generale Regionale a Finanţelor Publice–Regiunea de Vest va fi mutat în Municipiul Deva — judeţul Hunedoara!

Moşneag le solicită parlamentarilor PSD Arad – deputaţilor Flavius Măduţa şi Dorel Căprar – să explice arădenilor cum au acţionat pentru ca Aradul să nu fie printre oraşele cu cele mai multe persoane disponibilizate din sectorul finanţelor publice. „Obsevăm că în aceste zile USL face împărţeala sediilor regionale după bunul  plac, reorganizarea administrativă se face în funcţie de interesele politice, nicidecum pentru interesele oamenilor, despre criteriul eficienţei nici nu poate fi vorba. Aici se vede influenţa parlamentarilor USL Arad la Bucureşti şi interesul pentru  judeţul Arad al deputaţilor Măduţa şi Căprar. Aceştia poartă răspunderea desfiinţării Direcţiei Finanţelor Publice Arad. Au fost aleşi de arădeni, dar activitatea lor este în detrimentul arădenilor”, a afirmat Ovidiu Moşneag.

De asemenea, consilierul local este îngrijorat de faptul că desfiinţarea Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Arad va afecta grav activitatea economică a judeţului nostru. „Este foarte clar că un judeţ care nu mai are o astfel de instituţie dispare practic ca importanţă de pe hartă economică a ţării. Activitatea Finanţelor Publice se va diminua considerabil, atât numeric, cât şi ca eficienţă. La Arad  60 de persoane de la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Arad îşi vor pierde locul de muncă. Dincolo de măsura antisocială luată asupra acestor arădeni, prin scăderea activităţii economice în judeţ riscăm ca numărul celor care-şi vor pierde locul de muncă să fie mai mare şi nu doar din instituţiile publice, ci din economia reală, cea care generează fonduri la buget”, afirmă consilierul municipal Ovidiu Moşneag.

 

No Comments

Comments for Ovidiu Moşneag: USL face regionalizarea după interesele politice, nu ale oamenilor are now closed.